Szórakozás

Randiiskolát nyitnának VV Alekosznak

Egy vállalkozó hatalmas lehetőséget lát a Villa csődörében, szerinte a villalakó csajozási szokásai nagyon népszerűek lennének a férfiak körében.

Milliomost csinálna Alekoszból egy vállalkozó a ValóVilág után – írja a STOP.hu. A férfi azonnal felkeresi a görög fiút, amint kijött a luxusbörtönből, ugyanis hosszas gondolkodás után úgy döntött, randiiskolát nyit az érdi biztonsági őrnek.

A vállalkozó szerint Alekosznak amellett, hogy hihetetlen csajozási technikái vannak nagyon magabiztos a fellépése, jó a kommunikációja, valamint ismeri a jó modort, udvarias és az öltözködésre is odafigyel. Az iskolába látogató férfitársainak így leginkább ezekkel a témákkal kapcsolatban tartana órákat.

A férfi biztos benne, hogy Alekosz lehengerlő stílusának köszönhetően nem csak a lányoknál lesz népszerű szabadulása után, hanem közös vállalkozásuknak is meghozza majd a sikert. A vállalkozó tisztában van vele, hogy nagyon magas a kereslet a valóságshow-hős iránt, de bízik benne, hogy a sok lehetőség közül végül őt választja majd, és ígéri, milliomost farag Alekoszból.

AJÁNLOTT LINKEK:

Milliomost csinálnak Alekoszból, ha véget ér a ValóVilág (STOP.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik