Szórakozás

Britney meztelen fotókkal bombázta volt testőrét

Fernando Flores szexuális zaklatásért pereli az énekesnőt, és azt állítja, Spears provokatív képeket készített magáról, majd elküldte neki "ízelítőnek".

Flores természetesen nem a levegőbe beszél, és hajlandó lenne bemutatni a „sokkoló” fotókat a bíróságon, már amennyiben ezzel megnyerheti a pert Spears ellen. Az extestőr állítása szerint a fényképek mindenkit meg fognak döbbenteni, Britney ugyanis előszeretettel tette a fényképezőgépet a combjai közé, vagy kapta le magát a tükörből, miközben szexis fehérneműben pózol – a dolog láthatóan nem jött be, Flores ugyanis csak a bugyik leírásánál használta a szexis jelzőt, a képekkel és az énekesnővel kapcsolatban főleg a gusztustalan szó hagyta el a száját.

Flores az énekesnő legbotrányosabb időszakában, 2007 és 2008 között dolgozott Spearsnek, akinél a sztorik szerint ekkor már mindennaposak voltak a kisebb idegösszeroppanások és a hisztigörcsök. Az extestőr arról is beszámolt, hogy Spears nemcsak a provokatív képek segítségével akarta elcsábítani, hanem minden kínálkozó alkalmat megragadott, amikor a személyzet többi tagja éppen nem figyelt.

Az énekesnő ügyvédei határozottan tagadták, hogy bármi ilyesmire sor került volna, és igyekeztek felhívni Flores figyelmét hazugságai következményeire (azaz, ha nem nyer a bíróságon, talán jobb, ha a Föld másik végébe bújik előlük). Mindenesetre igyekeznek elérni, hogy a meghallgatásokat zárt ajtók mögött tartsák, mivel félnek, hogy „Ms. Spearst esetleg veszélybe sodorják az ott elhangzó személyes információk.”

AJÁNLOTT LINKEK:

A meztelen igazság: Britney provokatív fotókkal bombázta alkalmazottját – angolul (The Hollywood Gossip)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik