Szórakozás

Mégis perelik Spearst az új dal miatt

Noha korábban határozottan állították, hogy nem fordulnak az ügyben bírósághoz, a Bellamy Brothers tagjai mégis besokalltak a „Hold It Against Me”- től. Vagy csak látták a klipet.

David és Howard Bellamy (azaz a Bellamy Brothers néven futó countryduó) azzal vádolják az énekesnőt, hogy legújabb slágerét tőlük lopta. Bellamy-ék még 1979-ben kerültek fel a slágerlistákra „If I Said You Had A Beautiful Body Would You Hold It Against Me?” című dalukkal, és állításuk szerint Britney legújabb slágere vészesen hasonlít szerzeményükre.

Annak ellenére, hogy egy hónappal ezelőtt még azt nyilatkozták, ugyan elvárnának egy bocsánatkérést az énekesnőtől, de nem tervezik, hogy jogi útra terelik a dolgot, a napokban mégis beadták keresetüket a Los Angeles-i bíróságra. Az ügy kapcsán David Bellamy úgy nyilatkozott, ügyvédeik szerint bizonyíthatóan lopás történt, ezért döntöttek úgy, hogy a bíróságon szereznek érvényt igazuknak.

Spears szóvivője nem kívánta kommentálni a fejleményeket, hiszen „ha valóban bírósági ügyről van szó, akkor előbb megvárná, hogy az énekesnő ügyvédeit is értesítsék erről.”

AJÁNLOTT LINKEK:

Spearst beperelik az új kislemez miatt – angolul (W.E.N.N.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik