Szórakozás

Britney visszaperel

Az énekesnő megelégelte, hogy a Bellamy Brothers az utóbbi hetekben azzal verte az asztalt, hogy a „Hold It Against Me”-t tőlük lopta.

Spears pillanatok alatt összerántott egy kisebb hadseregnek is beillő jogászcsapatot, akik első lépésként beperelték a countryduót, mivel nézetük szerint Bellamyék lejárató kampányt indítottak az énekesnő ellen. A keresetbe Britney dalszerzője, Lukasz „Dr. Luke” Gottwald is beszállt, és kategorikusan visszautasította a két férfi vádjait, miszerint egyszerűen lenyúlta volna 1979-es slágerüket.

Gottwald szerint a Bellamy Brothers csak azért indított rágalomhadjárat az énekesnő ellen, hogy az extra publicitással megpróbálják feltornázni kínosan rossz lemezeladási számaikat.

A zeneszerző és csapata azt szeretné elérni, hogy az ügyben hozott ítéletbe egyértelműen bekerüljön, hogy Spears dalainak semmi köze a Bellamy-testvérekhez – de természetesen csak azután, hogy a countryduó anyagilag is hozzájárult Gottwald és Spears kárának enyhítéséhez. A követelt összeget egyelőre nem hozták nyilvánosságra.

AJÁNLOTT LINKEK:

Britney Spears pereli a Bellamy Brotherst a lejárató kampány miatt – angolul (The Hollywood Gossip)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik