Szórakozás

Playbackre tátogtak élő adásban a villalakók

Péntek este debütáltak a Villaslágerek: kiderült, milyen az, amikor a szájmozgásnak semmi köze az énekelt szöveghez.

Kasza Tibi és LL Junior csütörtökön visszatértek a luxusbörtönbe, hogy a lakókkal közösen megírt és kitalált slágereiket felvegyék. A munkában Tibi testvére, Kasza Gábor is segített nekik. Nem volt azonban zökkenőmentes a munka, Anikó például annyit bénázott, hogy mindenkinek elvette a kedvét a muzsikálástól.

A péntek esti összefoglaló után aztán elérkezett a várva várt pillanat, és élőben debütált a Klikk és a Kultúrcsürhék csapata a Villából. Az énekesekké avanzsált valóságshow-hősök jelmezben, koreográfiának aligha nevezhető mozdulatokkal ropták saját slágereikre. A profi zenészek szárnyai alatt született egy hip-hop szám, melyet a Klikk: Béci, Szandika, Jerzy és Anikó adott elő LL Junior vezetésével, Kasza Tibi viszont a mulatós műfaj felé terelte Kultúrcsürhe nevű csapatát, Alekoszt, Lacit, Gigit és Évát.

Klikk produkció:

A dalok természetesen playbackről szóltak, még a gyakori kameramozgatás és a távoli kameraállás ellenére is látszott, hogy olykor összegabalyodott a villalakók nyelve a nagy koncentrálásban. Gigi nővérke jelmeze és kivillanó feneke, Szandika padlót súroló szőrmebundája és Anikó sokat sejtető miniruhája sem tudta elvonni a figyelmet arról az aprócska tényről, hogy bizony a játékosoknak három nap is kevésnek bizonyult arra, hogy elsajátítsák 3-4 soros szövegüket.

Kultúrcsürhe produkció:

A produkciókra egyébként hétfőig lehet szavazni a www.valovilag.hu oldalon.

AJÁNLOTT LINK:

Popsztárok lesznek a Villalakók?! (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik