Szórakozás

Ismét összegyűrte a lepedőt a Villa szerelmespárja

Végre elengedte gátlásait Gigi és Jerzy.

A Villában még javában tart a zene hete: Kasza Tibi és LL. Junior a két csapatra bontott lakókkal együtt dolgozik a villalétről szóló slágereken. Tibi csapatában Éva, Gigi, Alekosz és László mutatják meg, hogy nemcsak a veszekedéseknél tudják felemelni a hangjukat. Junior kezei alatt pedig Szandika, Anikó, Béci és Jerzy énektudása csiszolódik. A munka – az apróbb összezördülések ellenére – keményen folyik, a végeredményt a pénteki összefoglalóban hallhatjuk majd.

Párbajra vágyik Szandika: célja elérése érdekében megkérte társait, rakják rá a jelet. Senki sem örült a kérésnek, de talán Jerzy volt a legbizonytalanabb, nem szívesen küldené ugyanis párbajozni újdonsült “barátját”. Véleményét elmondta Szandikának is, aki kiakadt ezen. Nem sokkal később Jerzy mégis rábólintott a kérésre.

A zenélés mellett az őszinteség is fontos szerepet játszott szerdán: hamar kiderült, hogy bár látszólag feszültségmentesek a közös zenéléssel töltött napok, a felszín alatt nagyon komoly ellentétek lapulnak. Természetesen folytatódott a csajok háborúja, vagyis az Éva kontra Anikó-Szandika gyűlölködés. Elég őszintén, már-már sértően véleményezték egymást.

A balhéból azonban ketten kimaradtak: Gigi és Jerzy ugyanis mit sem törődtek ezekkel a feszültségekkel, ők inkább egymás kisebb–nagyobb problémáira és a romantikus közös pillanatokra koncentráltak. A szerelmespár takarókkal felszerelkezve esett egymásnak a nyugiszobában, a szeretkezés a paplan alatt zajlott, de a szemfülesek kitalálhatják a textil alól kidomborodó testrészekből, hogy éppen mi történik.

A vágatlan verziót, ha elmúltál 18 éves, itt megtekintheted!

Szombaton a Villalakók ismét arról döntenek, hogy melyik társukat látnák legszívesebben a Villán kívül, azaz kit szeretnének Párbajra küldeni. Egy biztos: Szandika szívesen összemérné már erejét valamelyik lakótársával. Szombaton kiderül, hogy sikerült-e a Plasztik cica terve?

AJÁNLOTT LINKEK:

VÁGATLANUL – Gigi lefeküdt Jerzy-vel! (RTL Klub)
Középpontban a Kiválasztás (RTL Klub)
Kasza Tibi álmatlan éjszakái (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik