Szórakozás

Nem Britney táncol az új videóban?

Britney Spears legújabb klipjét még be sem mutatták, a rosszindulatú pletykák szerint azonban csak akkor izguljunk a premier miatt, ha kíváncsiak vagyunk az énekesnő táncdublőrére.

Noha mind Spears, mind a klipet koreografáló Jonas Akerlund tagadta a híreszteléseket, mégis tartja magát a pletyka, miszerint Spears képességeit meghaladta az extrém koreográfia, ezért állandó táncdublőrét állították be helyette a forgatáson.

A TMZ értesülései szerint Jonas és Spears annyira összeveszett a mozdulatok nehézsége miatt, hogy az énekesnő végül zokogva rohant ki a stúdióból – ami nem is volt akkor baj, hiszen a táncjelenetek döntő többségében táncdublőre, Allison Kyler helyettesítette őt, így nem volt túl nagy szükség a jelenlétére.

Az énekesnő természetesen tagadta, hogy bármilyen konfliktus felmerült volna a forgatáson, és igyekezett biztosítani a rajongóit, hogy a klip fergeteges lesz.

Akár ő táncol a klipben, akár nem, Jonas Akerlund minden bizonnyal feladta a leckét Britney-nek – a férfi olyan sztároknak rendezett már videoklipet, mint Madonna, Lady Gaga, vagy Christina Aguilera.

AJÁNLOTT LINKEK:

Nem Britney táncol a videóban! – angolul (TMZ)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik