Szórakozás

Berlusconi szeretője Larry Hagmannel virított az Operabálon

A 18 éves Ruby, azaz Karima el-Mahroug bevallotta, a keringővel ugyan hadilábon áll, hastáncolni ellenben remekül tud.

Noha az tévéstáboknak kerülniük kellett, az osztrák hírességek pedig igyekeztek levegőnek nézni, a Bécsi Operabálon szinte mindenki az olasz miniszterelnök szeretőjét leste a szeme sarkából. A hölgyet Richard Lugner, osztrák vállalkozó hívta meg az eseményre, aki korábban olyan hírességeket vitt keringőzni, mint Pamela Anderson, Carmen Electra vagy Paris Hilton – idei választását azonban a legtöbben botrányosnak és ízléstelennek nevezték. A bál szervezője, Desirée Treichl-Stürgkh még azzal is megfenyegette a férfit, hogy ha így folytatja, a jövőben ne számítson tőle meghívóra – Lugner azonban tudhatott valamit, mivel a beszámolók szerint „Ruby, a szívrabló” jelenlététől teljesen felpezsdült az egyébként eléggé karót nyelt esemény.

Az a tény pedig, hogy az állami tévé alkalmazottait felszólították, hogy nagy ívben kerüljék el a kamerákkal a hölgyet, Ruby-t tette az este igazi sztárjává – a Dallas Jockeyjával, Larry Hagmannel együtt, aki szintén Richard Lugner meghívására jelent meg a rangos társadalmi eseményen.

Nem ez volt az első alkalom, hogy Lugner felháborodást keltett báli kísérőivel – 1999-ben a felnőtt filmek csillagát, Dolly Bustert, három évvel ezelőtt pedig Dita von Teese-t sem nézte jó szemmel az Operabál közönsége, a marokkói táncosnő meghívása azonban sosem látott botrányt generált.

„Ha Berlusconinak tetszett, az már elég jó az Operabálra” – jelentette ki a vállalkozó, aki a jelentések szerint 40,000 eurót fizetett a hölgynek a megjelenésért.

AJÁNLOTT LINKEK:

Ruby jelenléte felrázta az Operabált – angolul (MSNBC.com)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik