Szórakozás

Bugyizápor Berlusconi ellen

Pőre fenekükkel tüntettek Silvio Berlusconi szexista megnyilvánulásai ellen az ukrán Femen nőmozgalom tagjai a kijevi olasz nagykövetség előtt.

A nők jogaiért küzdő, extrém megnyilvánulásokra is hajlamos szervezet tagjai ezúttal meztelen kebleik helyett részben vagy teljesen feneküket mutatták az olasz nagykövetség, illetve a be nem jelentett tüntetés feloszlatására kiérkező rendőrsorfal felé. A harcias hölgyek egy adott pillanatban egyszerre levetették bugyijaikat, amelyek egy részéven a kényszeredetten mosolygó rendőröket hajigálták meg, a többit a külképviselet kerítésére aggatták.

A Femen hangadói a sorozatosan szexbotrányokba keveredő olasz kormányfő nőket megalázó megnyilvánulásai ellen emelték fel szavukat az “Itália nem bordély!” jelszó skandálásával. A nem engedélyezett megmozdulás szervezői közül a kivonult rendőröknek öt – foggal-körömmel védekező – hölgyet sikerült elcsípniük, akik ellen garázdaság címén kezdeményeztek eljárást.

Szexbotrányai miatt egyébként nők százezrei tüntettek vasárnap Rómában és több mint kétszáz további olasz városban Silvio Berlusconi miniszterelnök ellen.


Ajánlott videó

Olvasói sztorik