Szórakozás

Berlusconi ágyasa a Bécsi Operabál vendége lesz

A szex-botrány középpontjában álló marokkói lány, "Ruby, a szívrabló" ott lesz az idei Bécsi Operabálon - jelentette be kedden Richard Lugner, osztrák vállalkozó.

“Nemrég kötöttük meg a szerződést” – jelentette be Richard Lugner, akinek az osztrák bulvársajtóban megjelent beszámolók szerint idén különösen nehezen sikerült partnert találnia az eseményre. A 78 éves férfi korábban olyan nőkkel jelent meg az előkelő társadalmi eseményen, mint Pamela Anderson, Carmen Electra, vagy Paris Hilton. Idén azonban az első két választása kudarcba fulladt, majd Bo Dereket is “dobnia kellett”, mert az amerikai színésznőnek túl sok követelése volt.

Így végül a marokkói Karima El Mahroug fogja elkísérni, akit “Ruby, a szívrabló” néven ismert meg a világ, Silvio Berlusconi olasz kormányfő szex-botrányával kapcsolatban. Berlusconit azzal vádolják olasz ügyészek, hogy fizetett az akkor még 17 éves Ruby szexuális szolgálataiért. A vádat mindketten tagadták.

A Bécsi Operabál szervezője szerint a hírre reagálva kijelentette, hogy Lugner idén túl messzire ment. “Ez a legkínosabb dolog, amit Lugner Úr valaha is tett” – jelentette ki Desirée Treichl-Stürgkh, aki szerint a meghívás “szomorú, megszégyenítő és tiszteletlen”, és azzal fenyegette meg Lugnert, hogy jövőre nem vehet részt az eseményen.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik