Szórakozás

Rendőrök mentek Charlie Sheen ikerfiaiért

A színésztől kedden vonták meg a fiúk felügyeleti jogát – pár órával azután, hogy exneje távoltartó végzést kért ellene.

A színész Los Angeles-i villája előtt kedden késő este jelentek meg a járőrautók: a rendőrök azt voltak hivatottak biztosítani, hogy Sheen gond nélkül átadja 23 hónapos ikerfiait exnejének, Brooke Muellernek. A hatóság távozása után a Twitter-újonc Sheen a következőket írta rajongóinak: „A fiaim rendben vannak, az út előttem pedig egyértelmű. A kudarc nem opció!”

A színész otthonából azért távolították el a fiúkat, mert exneje szerint az ikrek nincsenek biztonságban mellette. Mueller a színész életvitelét is kifogásolta – mármint azt, hogy Sheen jelenleg két hölggyel él együtt, illetve abba is beavatta a hatóságokat, hogy exférje múlt héten azzal fenyegette, hogy „levágja a fejét, belerakja egy dobozba, és elküldi az anyjának.”

Mueller és Sheen házassága 2009 karácsonyán futott zátonyra, hivatalosan azonban csak tavaly novemberben kezdték meg a válási procedúrát. A párosnak márciusban kell legközelebb megjelennie a tárgyalóteremben, hogy a bíró eldönthesse, Sheen lenyugodott-e annyira, hogy 90 méternél közelebb mehessen exnejéhez és fiaihoz.

AJÁNLOTT LINKEK:

Sheen átadta fiait a hatóságoknak – angolul (W.E.N.N.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik