Szórakozás

Christina Hendricks lett Vivienne Westwood ékszereinek arca

A Mad Men – Reklámőrültek vörös hajú bombázóját fantasztikus alakja mellett környezettudatossága miatt kérte fel a divattervező reklámarcnak.

Westwood legújabb, „Get A Life” fantázianévre hallgató ékszerkollekciójának minden darabja palládiumból készült – a tervező így szeretné felhívni a figyelmet a fenntartható fejlődés és a környezetvédelem fontosságára, valamint a globális felmelegedés jelentette veszélyre. A 35 éves színésznő szintén hangos szószólója a témának, így örömmel vállalta el a felkérést.

„A ’Get A Life’ kollekció lényege, hogy egyszerre tudjuk megőrizni a természeti környezetet az utánunk jövő generációknak, és mindeközben jobb, élhetőbb életet teremteni saját magunknak. Fontos kiemelni, hogy már egy ember is nagyon sokat tehet” – mondta el a tervező a Hendricks által viselt hajkiegészítő- és ékszerkollekció kapcsán.

A színésznő örömmel vállalta a felkérést: „Hatalmas megtiszteltetésnek tartom, hogy Vivienne engem kért fel a feladatra. Csodálatos, hogy az ékszereivel is a tudatos változtatást szeretné inspirálni, arról nem is beszélve, hogy a kollekció darabjai elképesztően szépek. A palládium természetesen fehér fém, így gyönyörűen csillog a fényben. Már alig várom, hogy a vörös szőnyegen is felvehessem őket” – lelkendezett Hendricks, majd azt is bevallotta, kislányként mindig arról álmodozott, hogy Westwood-ruhákban fog járni, viszont még most is csak egyetlen darab lóg a szekrényében, mert többet képtelen lenne megfizetni.

AJÁNLOTT LINKEK:

Christina Hendrick fantasztikus nyakára adta zöld ékszereit Westwood – angolul (zimbio.com)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik