Szórakozás

Christina Hendricks a mellei közé rejtette gyémántkarkötőjét

A Mad Men legendás idomokkal megáldott sztárja kis híján komoly bajba keveredett a Golden Globe-on – elhagyta 850 000 dolláros kölcsönkarkötőjét.

A színésznő a Chopard jóvoltából viselt 200 karátnyi kölcsöngyémántot a díjátadón, a bevonulás után azonban ijedten konstatálta, hogy egyik karkötője hiányzik. Hendricks teljes pánikban rohant ki a ceremóniáról, hogy megkeresse az ékszert a vörös szőnyegen.

A karkötőt szerencsére idő közben megtalálták, az asztalához visszatérő sztár azonban nem boldogult az ékszer kapcsával, ezért úgy döntött, a biztonság kedvéért inkább sajtósára bízza a karkötőt. A rendezvényt biztosító őrök azonban nem voltak hajlandóak ismét kiengedni a teremből, ezért Hendricks, a teljes idegösszeroppanás határán, végül mellei közé rejtette a gyémántokat.

A biztonsági őrök végül mégiscsak kiengedték a sztárt – a sírásközeli rábeszélés, valamint a látvány hatására, ahogy Hendricks előhúzta melltartójából a 850 000 dollár értékű gyémántkarkötőt.

A Chopard cég sajtósai a ceremónia után megerősítették, a kölcsönadott ékszerek végül kifogástalan állapotban kerültek vissza a cég birtokába.

AJÁNLOTT LINKEK:

Hendricks a dekoltázsában tárolta a kölcsön-gyémántot – angolul (Daily Mail Online)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik