Szórakozás

Westwood szerint Kate Middleton kevés a stíluskirálynőséghez

A 70 éves designer-legenda szerint a leendő hercegnő még nem elég érett ahhoz, hogy az ő ruháit viselje.

Noha még mindig nem hozták nyilvánosságra, hogy ki tervezi majd Kate Middleton esküvői ruháját, azt már biztosra vehetjük, hogy nem Dame Vivienne Westwood lesz az. A londoni divathét kapcsán nyilatkozó tervező szerint ugyanis Vilmos leendő neje nem elég stílusos ahhoz, hogy egy Westwood-kreációt megfelelően viselni tudjon.

„Szívesen terveznék ruhát Kate Middletonnak, de előtte megvárnám, hogy behozza a lemaradását a divat terén. Mindenki azzal a kérdéssel bombáz, hogy vajon tőlem kapja-e az esküvői ruháját, de higgyék el, hogy nem” – jelentette ki Westwood, akinek idei bemutatójára minden eddiginél több híresség volt kíváncsi.

Egy másik Kate-ről azonban már sokkal jobbak a benyomásai a hölgynek: barátnőjét, Kate Mosst már sokkal szívesebben öltöztetné a jeles nap alkalmából, azonban a modell minden valószínűség szerint nem enged majd beleszólást esküvői ruhájába – mindamellett kijelentette, hogy a “két Kate” lagzja közül mindenképpen az övé lesz a nagyobb durranás.

A tervező nem csak Ms. Middletonról volt negatív véleménnyel – múlt héten a Harry Potter-széria sztárjának, Emma Watsonnak szólt be, amikor kijelentette, sosem halotta még a nevét.

AJÁNLOTT LINKEK:

‘Kate Middleton nem stíluskirálynő’ – angolul (Daily Mail Online)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik