Szórakozás

Betörtek Zsazsáék otthonába

Jelenleg is tart a helyszínelés Gábor Zsazsa és Frederic von Anhalt herceg Bel Air-i házánál – a herceg szerint 2 férfi próbálta kipakolni az otthonukat.

Von Anhalt maga hívta a rendőröket, miután egy baseball ütővel elkergette a betörőket – legalábbis a férfi saját bevallása szerint. Az eset részletei egyelőre homályosak, és pillanatnyilag csak von Anhalt elmondásából ismertek: a herceg állítólag az éjszaka közepén furcsa zajokra lett figyelmes, ezért kelt fel és ment ki a nappaliba – itt talált rá a két fekete ruhát viselő idegenre. A herceg ekkor felkapott egy baseball ütőt, és elkezdte kergetni a két férfit, akik így félbehagyták az ingatlan kipakolását, és elmenekültek a helyszínről. Von Anhalt a betörők kergetése közben állítólag megsérült – elcsúszott és beverte a csípőcsontját.

Egyelőre nem lehet tudni, hogy a betörők pontosan mit vittek el a házból, von Anhalt viszont azt gyanítja, a két férfi már egy ideje ott lehetett, mikor rájuk talált, ugyanis számos festménynek, néhány szobornak és pár elektronikai cikknek is lába kelt az előzetes leltár szerint.

AJÁNLOTT LINKEK:

Betörtek Zsazsáék kastélyába – angolul (TMZ)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik