Szórakozás

Zsazsa lányát kitiltották anyja házából

Von Anhalt herceg nem szeretné, ha Farncesca Hilton a betegeskedő neje közelébe menne, pláne nem a díva születésnapján.

Nem ez az első eset, hogy von Anhalt igyekszik távol tartani Zsazsától egyetlen lányát, indokait azonban csak a napokban fedte fel: szerinte Francesca Hilton túl negatív személyiség, akinek a közelsége nem tenne jót az egyébként is gyengélkedő művésznőnek.

Hilton szóvivője a következőket reagálta a mogorva mostohaapa kijelentéseire: „Szomorú, hogy Gábor Zsazsa mellett pont születésnapján nem lehet ott az egyetlen gyermeke. Von Anhalt mentális problémákkal küzd, és továbbra is megtesz mindent, hogy Francescát elszigetelje édesanyjától. Ezen szerencsétlen körülmények miatt Francesca rajtam, a barátain és a médián keresztül szeretne üzenni születésnapját ünneplő édesanyjának, remélve, hogy Gábor Zsazsa megkapja az üzenetet: Anya, a legjobbakat kívánom születésnapodra, és ahogy most szeretlek, úgy foglak szeretni mindörökké.”

Francesca Hilton a művésznő egyetlen gyermeke, Zsazsa második házasságából született, édesapja pedig a hotelmágnás Conrad Hilton. A hölgy és von Anhalt kapcsolata mindig is problémás volt – a beszámolók szerint a herceg meg akarja akadályozni, hogy Hilton akár egy centet is örököljön édesanyja többmillió dolláros vagyonából.

AJÁNLOTT LINKEK:

Zsazsa lánya kiborult, hogy nem látogathatja meg anyját – angolul (torontosun.com)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik