Szórakozás

Kitálalt VV Anikó volt kedvese

A ValóVilág Rosszkislánya igazat mondott, mikor azt állította: még soha nem volt orgazmusa.

Anikó nem sokkal beköltözése után már magánéletének intim részteteiről vallott lakótársainak, állítása szerint rengetegszer csalódott a férfiakban, nem egyszer előfordult, hogy csúnyán átverték, ráadásul kiszemeltjeinek többsége házas vagy legalábbis párkapcsolatban élő férfiak voltak. (A Rosszkislány egyébként a Villában is megtartotta „jó szokását”, előbb Bécinek, majd Olivérnek vallott szerelmet). Őszinteségi rohamában azt is bevallotta, nem tudja felhőtlenül élvezni a szexet, ugyanis soha senkinek nem sikerült még kielégítenie.

A villalakó egykori barátja a delmagyar.hu-nak megerősítette, Anikó igazat mondott, mikor ezeket a meglepő kijelentéseket tette. Dávid és a Rosszkislány egy héttel azelőtt szakítottak, hogy a bajai lány beköltözött a Villába, előtte – kisebb-nagyobb megszakításokkal – fél évig voltak együtt. Az azonban már a második együttlétük során kiderült a fiú számára, hogy Anikó nem tudja úgy élvezni a szexet, mint sokan mások.

Dávid szerint a 22 éves VV-játékos teljesen kiszámíthatatlan, és az életben is pontosan olyan, mint a Villában. Nem vár a hódolók közeledésére, inkább ő cserkészi be a férfiakat, és ha egyszer kinézett magának valakit, addig jár utána, míg meg nem szerzi.

AJÁNLOTT LINKEK:

VV Anikó tényleg nem tud elmenni (delmagyar.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik