Szórakozás

VV Olivér és Nacsa Olivér pilótának állt

Nem sokan vállalkoznának arra, hogy jegyet váltsanak egy olyan repülőjáratra, amelyet az egykori villalakó és a humorista vezet.

Kiderült, ki a legrátermettebb pilótajelölt a hazai sztárok közül. A népszerű humorista, Nacsa Olivér és VV Olivér is fantasztikus lehetőséget kapott: kipróbálhatták a Malév Oktatási Központ szimulátorát, amelybe eddig kizárólag pilótatanoncok ülhettek be. A csapat egyetlen gyakorlott tagja a francia származású rádiós, Cooky volt, aki már többször gyakorolt a géppel, így hevesen gesztikulálva magyarázta a másik két alkalmi pilótának az apró trükköket.

A két Olivérnek gyakorlat híján inkább a lelkesedése volt nagyobb: annak ellenére, hogy vakmerő manővereket mutattak be a virtuális repülővel, sőt, Nacsa Olivér „le is zuhant” első szimulátoros útján.

A fiúk nem akarják szeretteik idegeit borzolni egy esetleges új extrém hobbival, csupán így készülnek hazánk első Élménytermináljának márciusi nagyszabású megnyitójára, ahol bárki kipróbálhatja, milyen lenne elvezetni egy hatalmas utasszállítót.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik