Szórakozás

Nacsáék nem kegyelmeztek a celebeknek

A humoristák ezúttal az Ezek megőrültek! játékosait figurázták ki.

Kiszel Tündét agyonnyomják a naptárai, Zámbó Árpyt megcsapja az áram, Győzikét Bea asszony veri össze, Fekete Pákó pedig a szoláriumban szenved halálos égési sérüléseket – többek között ez látható Bagi Iván és Nacsa Olivér “Ezek megdöglöttek!” című paródiájában, amit vasárnap este az ATV egyik műsorában mutattak be.

A humoristák ezúttal sem akartak megsérteni senkit, csupán azt szerették volna bemutatni, hogy mi mindenre képesek a hazai hírességek a pénzért; még akár életveszélyes helyzetet is képesek bevállalni a busás gázsiért – nyilatkozta a STOP.hu-nak Nacsa Olivér.

A parodista a legutóbbi Gregor Bernadett-Magyar Attila botrányra utalva elmondta, most sincs miért aggódniuk, ugyanis nem lépték át azt a határt, ami már sértő lenne a hazai sztárokra nézve. Hozzátette: borzasztóan unja, hogy mostanában mindenben azt keresik, hogyan lehet beléjük és a paródiáikba kötni. Szerinte tőlük a nézők is azt várják el, hogy keményen beszólogassanak a celebeknek, nem pedig azt, hogy kedveskedjenek nekik.

A Bagi-Nacsa páros két hét múlva a ValóVilágból űz gúnyt, de egy egészen más megközelítésben. Az ÜlőVilágban villa helyett börtönben, és villalakók helyett cellalakók élnek, akik már előre felvették a nyereményeket, így például Zuschlag János vagy Hagyó Miklós is „feltűnik” majd.

AJÁNLOTT LINKEK:

Nacsáék kinyírták a celebeket – újabb botrány a láthatáron? (STOP)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik