Szórakozás

VV Gigi félmilliót kaszálhatott a szexvideóval

Újabb részletekre derült fény a Villa "jó kislányának" bizarr múltjából.

VV Gigi bár a luxusbörtönben szende, szűzies életet él, a kinti életben már korántsem ennyire szégyenlős. Számtalan erotikus fotó és videó kering róla a neten, többek között vadító fehérneműben és sokat sejtető fürdőruhában pózol az EOSMODELS honlapján, horror-leszbikus szexjelenetekben mutatja meg a vadabbik oldalát, de már az a kép is bejárta a világhálót, amin igencsak pikáns feliratú pólóban domborít az egyik Erotika Kiállítás rendezvényén.

A hot! magazin felkereste a híres pornóproducert, Kovit, akit arról kérdeztek, hogyan szervezik be a szereplőket ezekre a munkákra. A felnőttfilmek népszerű rendezője a lapnak elárulta, ügynökségeken keresztül jutnak el hozzájuk a lányok, mégpedig annak alapján, hogy az adatlapjukra mit írnak, mit vállalnak el. Gigit ugyan nem ismeri, azt azonban nehezen tartja elképzelhetőnek, hogy valaki az erotikus világban dolgozik, de nem vállal vetkőzést és egyéb extrákat.

Egy névtelen informátor szerint Gigi szépen kaszálhatott fétisvideójával, ugyanis az ilyen filmekkel 400 és 500 ezer forint körül lehet keresni. Hozzátette: ezekre a forgatásokra nem lehet csak úgy az utcáról bekerülni, titkos körökből szervezik a szereplőket, hiszen fontos a diszkréció. Egy-egy ilyen forgatás több napig is eltarthat. Ráadásul a rettentő fizikai igénybevétel rendkívül megterheli a lányokat, van, hogy többen csak nyugtatókon tudnak élni utána.

A hot! magazinnak nyilatkozó Susan Pearl azonban tűzbe tenné Gigiért a kezét, úgy tudja, a villalakó soha nem vetkőzött nyilvánosan és nem vállalt a gogotáncnál többet, pedig számos alkalommal lett volna már rá lehetősége. A sztriptíztáncosnő szerint a Testvérpár lány tagja csupán tapasztalatlansága miatt vállalhatta el a szadomazo fétisvideót, noha úgy véli, Gigi és Jerzy rengeteget kaszálhatnának, ha szabadulásuk után együtt vállalnának műsorokat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik