Szórakozás

Gigi fél a kamerák nélküli szextől

Hiába a kameramentes óra, a Villa szerelmespárja nagy valószínűség szerint ezúttal sem gyűri össze a lepedőt.

A fiatalok kapcsolata napok óta mélyponton van. Folyamatosan azon őrlődnek, van-e értelme a luxusbörtön falain belül folytatott románcuknak, és vajon akkor is felfigyeltek volna egymásra, ha a kinti életben találkoznak. Egyikük sem biztos az érzéseiben, a Testvérpár női tagja pár nappal ezelőtt azt is elismerte, hogy nem szerelmes, valamint nem mindig akarja, hogy Jerzy hozzáérjen. A Szépfiú hozzá hasonlóan tele van kétségekkel, bizonytalanság gyötri, és nem tudja, mire számíthat Gigitől, ha egyszer kiszabadulnak majd a Villából. Jerzy kedden például úgy döntött, megpróbál szakítani a táncos lánnyal, ám ez gyorsan dugába is dőlt.

A keddi online szavazáson a nézők megszavaztak Gigiéknek egy kameramentes órát, hogy nyugodtan tisztázhassák, mit is szeretnének egymástól. A figyelő szemek nélküli légyott lehetősége azonban nem villanyozta fel a szerelmeseket, Gigit és Jerzyt is kétségek gyötrik a privát óra miatt. Lakótársaik pro és kontra tanácsokkal látták el a fiatalokat. Béci semmiképpen nem menne bele, és testvérét is arra biztatja, hogy jól gondolja át, valóban megéri-e. Ezzel szemben Anikó és Alekosz azonnal fejest ugranának az ágyba, és az összes erkölcsi korlátjuktól megszabadulva adnák át magukat az élvezeteknek, ha hasonló szerencsében részesülnének. Na, persze nem együtt, és nem egymással.

Gigi azonban egyre inkább elbizonytalanodik, hiányolja a gyertyafényes vacsorát és a különböző „előjátékokat”, ráadásul az is zavarja, hogy bár kamerák nem lesznek, a mikroportok bekapcsolva maradnak.

Egyelőre úgy tűnik, a ValóVilág szerelmespárja ezúttal sem gyűri össze a lepedőt, és a negyedik széria első intim együttléte még mindig várat magára…

AJÁNLOTT LINK:

Gigi nem kívánja Jerzy-t (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik