Szórakozás

Aguilera egyenesen a rehabra tart?

Az Us Weekly szerint az énekesnő kontrollálhatatlanul iszik, és magasról tesz a barátai véleményére.

Alkalmazottait pedig azzal fenyegette, ha bárki be mer szólni neki, vagy értesíti a médiát, azonnal ki van rúgva – legalábbis a magazinnak nyilatkozó közeli ismerősök szerint, akik azt is elmondták, már a családnak is elege van Aguilera viselt dolgaiból.

A beszámolók szerint egy nemrégiben tartott családi összejövetelen az énekesnő még a vendégek érkezése előtt holtrészegre itta magát, nyilvánosan megalázta az édesanyját, bátyja barátnőjét pedig prostinak nevezte. „Elegük van, Christina már senkire se hallgat, az egója viszont hatalmasra nőt” – állítják az ismerősök, akik főleg az énekesnő 5 évvel fiatalabb pasiját, Matthew Rutlert okolják Aguilera viselkedéséért. Az Us Weekly ugyanis azt írja, az énekesnő és pasija tulajdonképpen semmi mást nem csinálnak együtt, csak isznak és buliznak – és persze szeretkeznek, lehetőleg hangosan, és olyan helyen, ahol bárki megláthatja őket.

A magazinnak nyilatkozó források szerint azonban lesz ez még rosszabb is – és senki nem lepődne meg, ha az énekesnő egy-két hónapon belül az elvonón kötne ki.

AJÁNLOTT LINKEK:

Nonstop ivás, szex és veszekedés – ha így folytatja, Aguilera tényleg a rehabon fog kikötni? – angolul (hollywoodlife.com)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik