Szórakozás

Aguilera újra nekifuthat

A Brooklyn Cyclones baseballcsapat úgy gondolta, adna még egy lehetőséget az énekesnőnek, hogy hiba nélkül énekelhesse el a nemzeti himnuszt.

A csapat vezetőedzője, Steve Cohen által kiadott nyilatkozat szerint „annak ellenére, hogy a sportban általában nincs második esély, az énekesek között ennek nem kell így lennie”. Arról egyelőre nem érkezett hír, hogy Aguilera elfogadja-e a farmcsapat meghívását, az énekesnőnek azonban sürgősen ki kell találnia valamit, ha meg akarja állítani a felé irányuló rosszindulatú pletykacunamit. Tegnap ugyanis nyilvánosságra került a Super Bowl hangpróbájának felvétele, amin Aguilera tökéletesen énekli a Star-Spangled Bannert – annyira tökéletesen, hogy nem érzi szükségét befejezni a dalt, ezért durván 30 másodperc után levonul a színpadról, és visszautasítja a súgógép használatát.

Az eset kapcsán azonnal beindultak a találgatások, a legközkeletűbb magyarázat szerint pedig a szövegrontásért az alkoholt lehet hibáztatni – az énekesnő pedig jobban tenné, ha az elmúlt hetek eseményeire tekintettel bevonulna a rehabra.

Aguilera mögött valóban pár nehéz hónap áll: 2010 őszén bejelentette, hogy véget ért házassága Jordan Bratmannel, ellenben ripsz-ropsz összejött egy Matthew Ruttner nevű pasival, aki Christina barátai szerint csak vigasztalódni jó, ráadásul kétes ügyekbe keveri az énekesnőt. Az ismerősök állítása szerint Ruttnernek volt köszönhető az is, hogy az énekesnő eszméletlenre itta magát Jeremy Renner születésnapi partiján. A magánéleti mélypont után Aguilera szakmailag sem teljesített kifogástalanul, legújabb lemezét csúnyán lehúzták a kritikusok, akárcsak legújabb, Burlesque című filmjét.

AJÁNLOTT LINKEK:

Christinának a rehabon lenne a helye? – angolul (The Hollywood Gossip)
Christina simán vette a Super Bowl próbáját – angolul (TMZ)
A Brooklyn Cyclones új lehetőséget adna Aguilerának – angolul (The Huffington Post)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik