Szórakozás

VV Anikó Bódi Sylvi utóda lehet

Címlapfotózás, modellkarrier és az ezzel járó anyagi biztonság vár a ValóVilág után a Villa Rosszkislányára.

VV Anikóra – aki eddig leginkább Olivérhez fűződő románcával biztosította helyét a Villában – a Bors című napilap információi szerint ígéretes modellkarrier és mesés megélhetés vár szabadulása után.

A Miss Hungary verseny szervezője szerint a Rosszkislányt tárt karokkal várja a modellszakma. Répás Lajos a lapnak elárulta, Anikóra a Miss Hungary tavalyi megmérettetésén figyelt fel, ahol Anikó egészen a döntőig menetelt. Aranyos, vidám, segítőkész lánynak ismerte meg, akinek minden porcikája tökéletes, így biztos benne, hogy a bajai lányra szép karrier vár modellként, mindenestre egy címlapfotózást már most megelőlegezett saját kiadványában.

A lány felfedezője szerint Anikó akár Bódi Sylvi méltó utóda is lehet, hiszen hasonló karakterek, mindketten az egzotikus szépséget képviselik. A napokban az Egyesült Államokból hazatért modell a Bors megkeresésére elmondta, ő is lát fantáziát a csinos valóságshow-hősben, véleménye szerint Anikónak még sok gyakorlásra lesz szüksége, de ezt nyugodtan megteheti majd Sylvi modelliskolájában, ugyanis nemcsak a szakma, de a barna bombázó is tárt karokkal várja a Rosszkislányt. A jó alak önmagában azonban nem elegendő, meg kell, hogy legyen benne az a plusz, ami által el is tudja adni magát – figyelmeztetett Sylvi. Nem árt megjelenni szakmai rendezvényeken, új ismeretségeket kötni, s ha nem is mindig jön össze a munka, nem szabad elsőre feladni – tette hozzá a modell.

Anikóval az RTL-en futó A királynő című műsorban találkozhattunk először még 2009-ben. Állatimádó színésznőként mutatták be a szépséget, a Villába azonban már műkörmösként került.

AJÁNLOTT LINKEK:

Mesés megélhetést ajánlottak VV Anikónak (BorsOnline)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik