Szórakozás

Soha nem látott felvételek a villalakókról

Ki ígérte a legtöbbet, melyiküknek volt a legnagyobb mellénye a válogatáson? A Fókusz kedd esti adásában kiderült, ki változott a legtöbbet, és ki nem mutatta meg az igazi arcát.

Pár nap híján három hónapja dübörög a ValóVilág, és ez a 90 nap komoly nyomot hagyott a játékosok személyiségében. Először a Fókuszban láthattuk azokat a felvételeket, amelyeken Szandika, Éva, Alekosz, Gombi még csak reménykedik, hogy villalakó lehet.

Aludni, tanulni, pihenni, gondolkodni, új életet kezdeni, új célokat találni – ezekkel a tervekkel készülődtek a luxusbörtönbe a valóságshow-hősök még beszavazásuk előtt. A villalakók a válogatáson igazán alkalmazkodóképes, vidám és belevaló énjüket villantották meg az akkor készült felvételeken.

Éva következetes volt magához, bevallotta, elég nagy a szája és olykor nehéz visszafognia magát, és nem szereti a kétszínű embereket. Ezen kívül őszinteséget és indulatokat ígért, és ezt be is tartotta.

Anikó a válogatáson nem tagadta, a változatosság miatt és az unalom elől menekülne a Villába. Bevallása szerint remekül kijön az emberekkel, végül azonban mégsem azt kapta, amire számított: a luxusbörtönben ugyanis hangulati hullámlovasként szörfözik a rajongás és a kétségbeesés között.

Jerzy szerény tervekkel érkezett a meghallgatásra. A korábban táncosként dolgozó fiú elárulta, nem azért megy be a Villába, hogy vetkőzzön, csupán azt szeretné, ha az emberek megismernék a valódi énjét, hogy milyen is egy szépfiú valójában.

A 40 éves és nőtlen László aludni, edzeni és tanulni szeretett volna a luxusbörtönben, emellett pedig közösséget formálni. Mintha csak előre látta volna a konfliktusokat, a válogatáson arról beszélt, van egy pont, amikor már kommunikációval nem lehet megoldani a problémákat.

Alekosz Évához hasonlóan azt a formáját hozta, amit előre bocsátott. Hatékonyan fellép majd a nagyképű emberek ellen, nem szereti a nagyon erkölcsös dolgokat, de nagyon tiszteli a női nemet, és azt sem leplezte, hogy a villaismertséget később szeretné majd valódi élményekre váltani.

Gombi humoros, vagány, belevaló srácként jellemezte magát novemberben. Ehhez képet a Szépfiú egyre nehezebben bírja a bezártságot, és már rengetegszer eltört nála a mécses. Álmairól ugyanakkor visszafogottan mesélt: nincsenek nagyratörő vágyai, nem akar műsorvezető lenni, de a lehetőségeket természetesen ő sem utasítaná vissza.

Gigi és Béci a szórakoztatóiparból jöttek. Nagy ambícióval vágtak neki a Villának, visszaigazolást és lehetőségeket vártak a ValóVilágtól. Béci egy olyan oldalát is megmutatta, amit a luxusbörtönben azóta sem domborít ki, a fiatalember ugyanis szövegeket ír és el is rappeli azokat.

Szandika előre megmondta, hogy személyét nem lesz könnyű egy skatulyába zárni, és sok meglepetést tartogat. A táncoslány még missziót is megfogalmazott bent tartozódásával kapcsolatban: a legfőbb célja, hogy felhívja az emberek figyelmét arra, hogy ne ítéljenek elhamarkodottan csupán a külső alapján.

AJÁNLOTT LINKEK:

Nagy mellény, aranyköpések és ígérethegyek (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik