Szórakozás

A Gibsont lemeszelő zsaru perelheti a főnökeit

A Mel Gibson „zsidózós incidensekor” jelen lévő rendőr azt állítja, főnökei megpróbálták kihúzni a színészt a csávából, őt pedig zaklatták és diszkriminálták.

James Mee járőr még 2006-ban állította meg a kocsijával össze-vissza kacsázó színészt – a sztori maradéka már bulvártörténelem. Miután lemeszelték, az erősen ittas Gibson kikászálódott az autójából, és közölte a rendőrrel, hogy „a világ összes háborújáért a zsidók a felelősek”. Miután Mee jelentette a dolgot feletteseinél, felszólították, hogy távolítson el 4 oldalt a hivatalosan beadott jelentésből – hogy úgy tűnjön, a színész letartóztatása zökkenőmentesen zajlott.

Mee problémái itt kezdődtek: az eltitkolt 4 oldal ugyanis eljutott a bulvármédiához, főnökei pedig Mee-t sejtették a dolog mögött. A járőr azt állítja, felettesei megpróbáltak rajta bosszút állni – hátráltatták az előmenetelét, minden lehetséges módon megnehezítették a munkáját, és folyamatosan zaklatták. Az ügy pikantériáját azonban az adja, hogy Mee meg van győződve róla, hogy főnökei azért akartak segíteni a színésznek, mert titokban hasonlóan antiszemita nézeteket vallanak – és amikor Mee keresztbe tett nekik, nem azért vették elő, mert (állítólag) szivárogtatott, hanem mert zsidó származású.

A Los Angeles-i bíróság a napokban helyt adott Mr. Mee keresetének, így a járőr végre bíróság elé citálhatja főnökeit – a per pedig tovább gazdagíthatja Mel Gibson bírósági almanachját.

AJÁNLOTT LINKEK:

A Mel Gibsont letartóztató rendőr végre beperelheti a főnökeit – angolul (TMZ)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik