Szórakozás

Mel Gibsont első körben hazaküldte a bíró

A színész és jogászcsapata azt akarta bebizonyítani, hogy Mel exfelesége szivárogtatott kínos belső információkat a TMZ.com-nak – tehát túl felelőtlen a gyermekfelügyelethez.

A dolog azonban nem sült el valami fényesen – az ügyben eljáró bíró ugyanis kijelentette, a színész ügyvédeinek érvelése egy vicc, a végeredmény pedig a gyerekelhelyezés szempontjából lényegtelen.

A TMZ január elején hozta le a hírt, miszerint Oksana Grigorieva egy meghallgatáson eskü alatt vallotta, hogy „teljesítményproblémái” miatt exférje rendszeresen verte őt szex közben. Úgy tűnik, a sztori érzékeny pontot érinthetett – Gibson késedelem nélkül, és a lehető legnagyobb nyilvánosság előtt nevezte nevetségesnek exneje állításait, a bíróságon pedig kijelentette, Oksana nem vette figyelembe kislányuk érdekeit, amikor vallomását megszellőztette a bulvároldalnak.

A hölgy természetesen tagadta, hogy ő lett volna a „neve elhallgatását kérő forrás” az ügyben, Mel ügyvédei azonban mindent megtettek, hogy bebizonyítsák ennek az ellenkezőjét: írásos vallomást kértek mindenkitől, aki tudhatott a verekedős történetről, és mivel mindenki tagadta a szivárogtatást, az ügyvédek számára egyértelművé vált, hogy ki is volt a tettes.

Az ügyben eljáró Gordon bíró a fenti gondolatmenet meghallgatása után arra kérte a jelenlévőket, hogy inkább menjenek haza, és csak akkor térjenek vissza a tárgyalóterembe, ha használható érveket tudnak felsorakoztatni.

AJÁNLOTT LINKEK:

Mel Gibson TMZ-sztoriját visszadobta a bíró – angolul (TMZ)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik