Szórakozás

Grigorieva testőre túl beteg, hogy tanúskodjon

„Minden Titkok Tudója” Kristian Herzog elvileg ma reggel lépett volna föl a tanúk padjára – a férfi azonban egészségi állapotára hivatkozva lemondta a megjelenést.

A férfi, akinek saját bevallása szerint konkrét bizonyítéka van Oksana Grigorieva ellen, korábban szentül állította, hogy exkliense mindenben hazudott a rendőrségnek, és csak pénzt akar kicsikarni Oscar-díjas férjéből – arról nem is beszélve, hogy évekig a szeretője is volt.

Mel Gibson megváltóként üdvözölte Herzog megjelenését, és megígérte, hogy mindenben támogatni fogja – már amennyiben az igazat mondja.

Mivel azzal kapcsolatban nem érkezett infó, hogy pontosan milyen egészségügyi problémáról is van szó, a tárgyalást figyelemmel kísérő lapok máris azt találgatják, vajon mi kellett ahhoz, hogy Herzog hajlandó legyen befogni a száját. Az új meghallgatás időpontját egyelőre még nem tűzték ki, azonban Gibson ügyvédei szeretnének mindenkit megnyugtatni, hogy bármi történjen is, Herzog már nem ússza meg az ügyet tanúvallomás nélkül.

AJÁNLOTT LINKEK:

Grigorieva extestőre túl beteg, hogy tanúskodjon – angolul (TMZ)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik