Szórakozás

Fergie-t nem hívták meg az esküvőre

A yorki hercegnőt nem tekintik a királyi család tagjának, így 1800 vendéggel ellentétben nem kapott meghívást Vilmos és Kate esküvőjére.

Az 51 éves Sarah Ferguson (alias Fergie) 10 év házasság után, 1996-ban vált el András yorki hercegtől. Noha a kapcsolatnak a beszámolók szerint civilizáltan lett vége, Ferguson későbbi botrányaival többször kihúzta a gyufát a Buckingham Palotában. A bennfentesek szerint többek között ez is hozzájárult ahhoz, hogy a hölgyet lehagyták a vendéglistáról – elvégre senki sem szeretné, ha a ceremónia nem nyilvános részletei esetleg a bulvárlapok címlapján kötnének ki, ahogyan az kis híján András herceg titkaival történt.

Az UsMagazin.com-nak nyilatkozó informátorok még decemberben elárulták, David és Victoria Beckham, Sir Paul McCartney és az amerikai elnöki házaspár minden bizonnyal meghívást kap majd az áprilisi ceremóniára – azaz Michelle Obamának fölösleges aggódnia, mert napokon belül megérkezik postaládájába a vaskos esküvői meghívó.

A palota szóvivője egy héttel ezelőtt jelentette be, hogy Vilmos herceg tanúja öccse, Harry lesz, Ms. Middletoné pedig nővére, Pippa. A ceremónia délelőtt 11-kor kezdődik majd a Westminster apátságban április 29-én, és a frissen postára adott meghívók összesítése alapján mintegy 1800 vendég lesz rá hivatalos.

AJÁNLOTT LINKEK:

A yorki hercegnőt nem hívták meg a királyi esküvőre – angolul (UsMagazine.com)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik