Szórakozás

Kate Moss saját maga tervezi majd esküvői ruháját

A brit szupermodell terveiről évtizedes barátnője, Vivienne Westwood beszélt.

Ha valakiről elmondható, hogy a világ összes tervezőjétől rendelhetne magának esküvői ruhát, az Kate Moss. A modell azonban még egyetlen designer barátját sem kereste meg, legalábbis a Daily Mail szerint, akik viszont utána mentek a dolognak, és szóra bírták Moss barátnőjét, a 70 éves Vivienne Westwoodot.

„Szerintem önmagának fogja majd megtervezni a ruhát. Csinált már ilyet, és mindent tud a ruhákról, amit csak tudni lehet, szóval nincs rászorulva a segítségemre” – jelentette ki a hölgy, majd hozzátette, Moss nagyon jó barátja, és örül a boldogságának.

A szupermodell három és fél év együttjárás után, július 2-án készül hozzámenni rocker pasijához, Jamie Hince-hez. Moss még korábban elmondta, hogy a ceremónián kislánya, a nyolcéves Lila Grace lesz majd a fő koszorúslány, a helyszínt azonban még nem döntötték el. A januári lánykéréssel a szupermodell másodjára lett menyasszony, hiszen 2007-ben a Babyshambles botrányos életű frontembere, Pete Doherty már egyszer elvette volna feleségül, a frigyből azonban nem lett semmi – köszönhetően főleg a férfi drogproblémáinak.

AJÁNLOTT LINKEK:

Kate Moss magának tervezi az esküvői ruhát – angolul (Daily Mail Online)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik