Szórakozás

Miley Cyrus díjat kapott, mert annyi fiatalt inspirál

Úgy tűnik, az amerikai tinik bálványai között kevés megosztóbb híresség van, mint Ms. Hannah Montana – most éppen mindenki imádja a hölgyet.

Cyrus elvileg „kiemelkedő és sokoldalú” jótékonysági tevékenységéért kapta meg a Global Action Youth Leadership-díjat, méghozzá a világon elsőként. Miután átvette a díjat Hilary Dufftól, Cyrus a következőket mondta: „Azt szeretném, ha a fiatalok olyasmivel foglalkoznának, amit szeretnek, és ne azzal, amit a szülők vagy a többi ember feladatként elvár tőlük. Ezeknek a dolgoknak szívből kell jönniük.”

Cyrust a gyermekélelmezéssel foglalkozó „Blessings In A Backpack” elnevezésű szervezet támogatásáért, valamint saját, az önkéntes munkát népszerűsítő „Get Ur Good On” kampányáért tüntették ki a díjjal – és igyekeztek elsiklani a tény felett, hogy a hölgyet kétszer egymás után szavazták meg az amerikai tinédzserek az év legkárosabb hírességének.

Édesapja szerint mindenesetre nem meglepő, hogy az emberek felfigyelnek Miley jó szívére – Billy Ray Cyrus szerint ugyanis egyedül a hirtelen jött siker, és a kislányát körülvevő rosszindulatú tanácsadók tehetnek arról, hogy Miley-t botrányos személyiségnek tartják, aki csak pár lépéssel van lemaradva attól, hogy a következő Lindsay Lohan legyen.

AJÁNLOTT LINKEK:

Miley Cyrust kitüntették – angolul (The Huffington Post)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik