Szórakozás

Billy Ray Cyrus szerint Hannah Montana tönkretette a lányát

Édesapja nagyon aggódik Miley Cyrus miatt, és azt kívánja, bárcsak sose fedezte volna őt fel a Disney.

Billy Ray Cyrus a GQ magazin márciusi számában beszélt lányához kötődő viszonyáról, és arról, mi mindent változtatna meg Miley életében, ha lenne rá lehetősége.

„Nagyon féltem őt. Egy hadseregnyi ember van körülötte, és ez veszélybe sodorja. Szeretném megvédeni a viharoktól, de sajnos nem mindig tehetem” – mesélte Cyrus az interjúban.

A tinisztár édesapja azt is elmondta, hogy szülőként mindent megtesz, hogy a sajtó generálta feszültség inkább rajta, semmint lányán csapódjon le, mindemellett kezd elege lenni a fölösleges felhajtásból. „Bármelyik esetről volt szó, a Vanity Fairről, a rúdtáncról vagy a születésnapjáról, a sajtó mindig a körülötte lévő embereket hibáztatta, hogy miért nem figyeltek rá jobban. És persze engem vettek elő, hiszen az apja vagyok, de tudod mit? Bevállaltam, mert ez a dolgom” – nyilatkozta a férfi, aki arról is beszélt, lánya sajtósai tehettek róla, hogy nem volt jelen Miley 18-ik születésnapján – majd azt állították, Cyrus azért engedte a lányát egyedül bulizni, mert támogatja a botrányos viselkedést. „Azt mondták, hogy áldásomat adtam a dologra. Egyszerűen kihasználtak” – emlékszik vissza a férfi.

Cyrus az interjúban azokat a vádakat is tagadta, miszerint lánya vagyonából botrányosan nagy szeletet hasít ki magának, holott a Mileynak végzett munkája igazából elhanyagolható. „Büszkén mondhatom, hogy sosem használtam ki a lányomat anyagilag, egy centet sem kértem a munkámért, soha” – jelentette ki Cyrus.

AJÁNLOTT LINKEK:

Billy Ray Cyrus szerint kislánya életét tönkretette Hannah Montana – angolul (hollywoodlife.com)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik