Szórakozás

Szandikának Bécire fáj a foga?

Barátja, Sanyi szerint a Plasztikcica szereti a határozott férfiakat, így csak idő kérdése, hogy mikor támadja le a Villa alfahímjét.

Szandika már a beszavazóshow-n is elmondta, nehezen bírja hosszú távon szex nélkül, és már előre amiatt aggódott, hogyan fogja átvészelni a szűzies életet a luxusbörtönben. Szinte belesárgult az irigységbe, mikor nemrég Évához beköltözött a szerelme egy éjszakára, szerda hajnalban pedig már odáig fajult a dolog, hogy jobb híján a kamerának kezdett udvarolni. Többször illegette magát előtte és becézgette.

Kezdetben Alekosszal flörtölgetett, majd miután nem bírta tovább leplezni érzéseit, bevallotta Olivérnek, hogy éjszakánként gyakran fantáziál kettejükről, sőt, kerek perec kijelentette, le akar feküdni vele. Szandika azt is elárulta, ha Olivért nem várná kint a kedvese, akkor már rég leitatta és megerőszakolta volna a 32 éves dublőrt.

A Villa Vagányának távozásával azonban új „áldozat” után kell néznie, szállásadója, Sanyi szerint elsősorban Béci az, aki számításba jöhet a teltajkú lánynál. A férfi a Bors című napilapnak elárulta, Szandikának nagyon tetszik a tánctanár, mindig is az alfahímeket, a domináns férfiakat kedvelte.

A jó barát úgy véli, Alekosz egyáltalán nem a férfiideálja a szőke kebelcsodának, Gombi és Jerzy pedig, mint fogalmazott, „kritikán aluliak”. Laci viszont már akkor tetszett neki, mikor még be sem költözött a Villába, mert szereti a nagydarab, atyáskodó férfiakat, ám a testőr egyszerűen nem tudja kezelni a lányt.

AJÁNLOTT LINKEK:

Való Világ: Bécire bukik a szexéhes Szandika (BorsOnline)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik