Szórakozás

VV Olivér: megzsarolták a családomat

A Villa Vagányának állítása szerint bátyját megfenyegették a bulvárlapok újságírói.

A ValóVilág 4 múlt szombati kiesőjének markáns véleménye van a játékról, a volt lakótársakról. Az Origónak adott interjújában az ismertségről, a benti bizonytalanságról és más témákról is mesélt.

Olivér állítása szerint a luxusbörtönben pár héttel ezelőtt megtartott silent disco után ébredt rá arra, hogy ki kell jönnie a Villából, paranoiássá vált, kikészült idegileg, és szerelmén, Enikőn is látta, hogy egyre nehezebben viseli a hiányát. Ezért kezdett bele a saját maga lejárató kampányába, mert, ha igazán bent akart volna maradni, kint hagyta volna Bécit a párbajon.

A testvérpár férfi tagjáról határozott véleménye van, unalmasnak, szürke játékosnak tartja, aki azon kívül, hogy takarít és a nagymamák kedvence, nem nyújt semmit.

A Villa Vagánya szerint a ValóVilágnak nem lehet más győztese, csakis Alekosz, akit jó barátnak és kiváló karakternek tart. Egy fantasztikus ember, aki mindenkiben megtalálja a szépet és a jót, mindenen el tud legelészni, ráadásul nem csak röhögni lehet rajta, nagyon jól látja a dolgokat is – nyilatkozta a hírportálnak barátjáról Olivér.

A luxusbörtön szerelmespárjáról azonban már nincs ennyire jó véleménnyel. Azt mondja, nem tudott semmit Gigi erotikus múltjáról, de Jerzyvel kapcsolatban mindig is voltak kételyei. Nem érti, hogy miközben idekinn mindenféle erotikus videók és képek keringenek a párosról, ők miért állítják be magukat szentként és élnek szűzies életet a Villában.

A Villa Vagánya elárulta, mióta újra szabad, rengeteg megkeresést kapott, de ezekről egyelőre többet nem árulhat el. Ugyanakkor szembesült az ismertség árnyoldalaival is. Állítása szerint voltak olyan újságírók, akik azzal fenyegették meg a családját, hogy ha nem adják meg Enikő elérhetőségét, akkor valótlan dolgokat fognak megjelentetni róluk.

Olivér szerint szombaton Laci vagy Gombi kapja majd a legtöbb jelet. Ha a Villa erőembere betartja korábbi ígéretét és Alekoszt hívja párbajra, akkor szerinte csúfos vereséggel fog hazaballagni. Bécitől azonban nem fogja sajnálni a második helyet, ha úgy alakul, szerinte a tánctanár akkor fog igazán nagyot koppanni, mikor rájön, tévedés volt elhitetni magáról, hogy ő a legerősebb játékos.


szólj hozzá: VV Olivér

Olivér a Velvetnek adott interjújában arról is mesélt, valóban van pár ember, akiknek még régről tartozik, de ezek koránt sem olyan nagy ügyek, mint amilyennek azt a sajtó felfújta. Jelenleg 400 forint van a zsebében, de annyi felkérése van, hogy azt sem tudja, hol áll a feje. Az már biztos, hogy a filmes szakma a múlté.

AJÁNLOTT LINKEK:

Olivér: Tudtam, hogy valami sántít Jerzyvel kapcsolatban [origo]
VV Olivér: a szexhiány a központi probléma a Villában (Velvet)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik