Szórakozás

Tomboltak a hormonok a Villában

Éva Ádám társaságát élvezhette testközelből, Gombit viszont egy plexifal választotta el Picurtól a szerelmesek napján.

Valentin-napon a lakók kedves üzenetekkel lepték meg szeretteiket, sőt: a három kapcsolatban élő játékos, Béci, Éva és Gombi még egy olyan lehetőséget is kapott, hogy ha a szerencse is melléjük áll, találkozhatnak kedvesükkel. Fortuna a szerencsekerék pörgetésekor Évának kedvezett, így Ő tölthetett el néhány órát kedvesével.

A Törtető kedvese még a beköltözés előtt kijelentette, biztosan nem fognak szerelmeskedni a Villában, mert nem akarja, hogy az egész ország az ő légyottjukon csámcsogjon. A férfi később sem gondolta meg magát, betartotta ígéretét, a heves csókcsatán és a tapizáson kívül még Éva kérlelő szemei ellenére sem történt több.

Gombi is láthatta Picurt, ugyan őket egy plexifal választotta el. A Szépfiú megígérte a lánynak, amint kimegy a Villából, feleségül veszi, és egyetlen vágya, hogy egy kisbabával ajándékozza meg szabadulása után.

Béci viszont csak egy videoüzenetet kapott barátnőjétől, csalódottságát pedig nem is tudta leplezni: a fürdőszobában bosszankodott és vizet locsolt a kamerákra.

AJÁNLOTT LINKEK:

DÚLNAK AZ INDULATOK A VILLÁBAN! (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik