Szórakozás

Béciék fejébe szállt a dicsőség?

Soha ekkora botrány nem volt még a valóságshow-k történetében. Olivér értetlenül áll a fejlemények előtt.

A Villa Vagányának távozása után teljesen átrendeződtek az erőviszonyok a Villában, illetve rend és béke helyett valamiféle anarchia vette kezdetét. Béciék mintha próbálnák átvenni a hatalmat. A tánctanár még azt is kilátásba helyezte Évának, ha a húgát még egyszer megmarja, olyat fog tenni, ami miatt őt is kizárják a Villából.

Olivér a kialakult anarchiát látva, egyáltalán nem lepődött meg, számított rá, hogy amint kiteszi a lábát, a visszahúzódóbb játékosok erőre kapnak, és Béci győzelméből táplálkozva elnyomást gyakorolnak majd a többi villalakókon.

A Testvérpár férfi tagjának barátnője a Reggeli keddi adásában elmondta, egyáltalán nem féltékeny szerelmére, sőt büszke rá. Viselkedését pedig a többiekkel szemben egyáltalán nem tartja túlzónak. Mint fogalmazott, Béci „céltudatosan laza”.

Olivér nem hagyta szó nélkül Gombi kirohanását sem, amit az ágyon adott elő, rendre utasítva lakótársait. Szerinte a Szépfiú egy szenzációs karakter, akit nem csupán kedvel, hanem szeret is, és nagyon rendes férfinak tartja. Éppen ezért szerinte az alkohol miatt viselkedett úgy a felező bulin, ahogyan még előtte nem volt rá példa.

Gombi kedvese, Picúr a Fókusznak elárulta, egyáltalán nem bizonytalanította el, sőt inkább megerősítette az elmúlt két és fél hónap. Biztos benne, hogy számára a Szépfiú az igazi, és reméli, hamarosan az eljegyzésre is sor kerül.

AJÁNLOTT LINKEK:

Áll a bál a Villában (RTL Klub)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik