Szórakozás

VV Olivér titkos esküvőre készül

Enikő hat kilót fogyott az idegességtől, de a szerelmesek állítása szerint most már minden a legnagyobb rendben közöttük.

Olivér betartotta a párbaj előtti ígéretét, és a két és fél hónapos fogság után első útja kedvese, Enikő karjaiba vezetett, majd egészen reggelig ki sem szálltak az ágyból.

A 32 éves dublőr a Bors című napilapnak elárulta, most szembesült csak igazán a való világgal, és azzal, hogy kedvesének milyen kínokat kellett kiállni villabeli viselkedése és az Anikó-ügy miatt. Az egyetemista lány nagyon lefogyott a nyolcvan nap alatt, ráadásul az utcán is megfenyegették és folyamatosan azzal piszkálták, miért nem rúgja már ki hűtlen párját.

Olivér elmondta, nem sajnálja az időt, hogy azokon, akik bántották Enikőt, egyesével és személyesen vegyen elégtételt. Továbbra is állítja, nem csalta meg a mennyasszonyát a Villában, és nem a Rosszkislány miatt akart kiköltözni, hanem mert egyszerűen elfogyott minden ereje, és ez ellen már nem tudott mit tenni.

A ValóVilág eddigi szériáinak talán legnagyobb taktikusa most már csak a jövőjére koncentrál. Újra dolgozni szeretne, és ahogy megígérte, feleségül veszi Enikőt, de természetesen titokban rendezik majd a lagzit, mert mint fogalmazott, nem akar teljesítmény nélküli címlapsztár lenni.

AJÁNLOTT LINKEK:

Olivér feleségül veszi Enikőt – Hatalmasat szeretkeztek a kiszavazás éjszakáján (BorsOnline)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik