Szórakozás

A testőr szerint Oksana „minden szava hazugság”

Azt hihettük, a Gibson-Grigorieva sztorit már nem lehet tovább bonyolítani - a hölgy testőre szerint azonban ügyfele egyetlen vádpontban sem mondott igazat, mellesleg pedig a szeretője volt.

Kristian Herzog évekig dolgozott testőrként Grigorieva mellett, a hölgy azonban nemrégiben elbocsátotta – Herzog cserébe kitálalt a sajtónak. A férfi állítja, Mel Gibson sem az ágyban, sem máshol nem bántalmazta exfeleségét, Grigorieva csak a színész pénzére hajt.

Gibson egyetlen esetet volt hajlandó korábban beismerni: bevallotta, hogy lekevert egy pofont nejének, de csak és kizárólag azért, mert a nő megragadta alig pár hónapos kislányukat, és vadul rázni kezdte.

Herzogot a színész ügyvédei beidéztették a bírósági meghallgatásra, a bennfentesek szerint tehát akár a napokban lezárulhat az ügy, mert a férfi vallomása egyértelműen bizonyítja majd a nő bűnösségét. A lapoknak már eddig is készségesen nyilatkozó férfi ugyanis állítja, Grigorieva valóban zsarolási céllal rögzítette a férje és közte lezajló telefonbeszélgetéseket. Azt is hozzátette, elbocsátásáig intim kapcsolatban állt az általa csak „szexboszorkánynak” nevezett nővel.

AJÁNLOTT LINKEK:

Oksana extestőre Gibson oldalára állt – angolul (TMZ)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik