Szórakozás

Angelina és Brad nem tervezik az újabb gyereket

A sztárpár szóvivője tagadta, hogy Haitiről érkezne a hetedik gyerek a Jolie-Pitt házba – a két színésznek pillanatnyilag bőven elég a már meglévő hat csemete.

A napokban felröppent pletyka szerint Angelina Jolie Haitin találkozott össze a Jolie-Pitt család legújabb tagjával: a kis Leah örökbefogadását már el is indították, a kislány pedig hamarosan az Államokba utazik, hogy kiderüljön, megférne-e egymással a hét gyerek.

A színésznő szóvivője alaptalannak és szomorúnak nevezte a pletykát – alaptalannak, hiszen Angelina Jolie és Brad Pitt így is alig látszanak ki a gyereknevelési feladatok alól, és egyáltalán nem gondolkodnak újabb csemetén; és szomorúnak, mivel az ilyen és ehhez hasonló pletykák elterelik a figyelmet arról a munkáról, amit a színésznő a Jolie-Pit Alapítvány részéről végez a földrengés sújtotta régióban. „Semmi sem igaz az adoptálási pletykákból, Ms. Jolie azonban rengeteget dolgozik, hogy előmozdítsa a haiti gyermekek ügyét” – nyilatkozta a színésznő szóvivője.

Angelina Jolie és Brad Pitt a három saját lurkó mellett három örökbefogadott gyermeket is nevel: a 9 éves Maddox Kambodzsából, a hatéves Zahara Etiópiából, a hétéves Pax pedig Vietnámból érkezett a családba.

AJÁNLOTT LINKEK:

Angelina és Brad: ‘Nem adoptálunk Haitiról’ – angolul (Daily Mail Online)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik