Élet-Stílus

„Sose bízz egy gyönyörű idegenben”

Az utazó című hollywoodi sikerprodukcióban Angelina Jolie feltűnően elegáns ruhákban és pazar ékszerekben csábítja el partnerét, Johnny Deppet.

Romantikus krimi, vagy egy filmnek álcázott ékszerbemutató? Talán mindkettő. Az utazó című alkotásban egyvalami mindenkinek szemet szúr azon túl, hogy Jolie most is gyönyörű és Johnny Depp kissé meghízott a történet kedvéért – a színésznő eszméletlen drága és fényűző ékszerekben pompázik több jelenetben is.

Az Asprey ékszercég már régi és megbonthatatlan kapcsolatot ápol Jolieval és Brad Pittel. A londoni luxuscég korábbi vezetője éveken át Pitt személyes ékszerésze volt, majd körülbelül két éve felkínálta a páratlan lehetőséget, hogy a házaspár tervezzen egy kollekciót az Asprey-nak. Így születhetett meg a kígyómotívumra épülő ékszercsalád, amely The Protector (A védelmező) nevet kapta. És jótékonyságuknak hála, az ékszerek teljes bevétele a házaspár gyerekeket megsegítő alapítványába vándorol.

Érthető is a színésznő összefonódása a márkával, s talán az sem meglepő, hogy az említett ékszereket büszkén népszerűsíti a filmjében. A cég hivatalos honlapján 350 ezer forintnál kezdődnek a termékek és talán nem árulok el titkot azzal, hogy Angelina egyes jeleneteiben 2,2 millió, 3 millió és ehhez hasonló értékű fülbevalókat, nyakékeket és karpereceket visel, amiket természetesen megvásárolhatnak az érdeklődők.

A bájos színésznőre innentől méltán mondhatnák kollégái, hogy „Angie, Te néha olyan drága tudsz lenni”!

AJÁNLOTT LINKEK:

Az Asprey hivatalos honlapja (www.asprey.com)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik