Szórakozás

Repülős Gizi: nem én loptam Bicskén

A sztárnagyi nem akart kamera elé állni, de telefonon keresztül válaszolt a TV2 kérdéseire.

Mint arról korábban beszámoltunk, Repülős Gizi négy év után állítólag ismét lecsapott, a 85 éves sztár tolvajról a nemzetközi sajtó is cikkezik, „Flying Gizi” néven, annak ellenére, hogy a ragadós kezű nagymama még egyszer sem ült repülőn.

„Temetőben voltam, és még valamit akartam szerezni, valamiért kellett nekünk egy hatalmas traktorgumi” – mesélte az idős hölgy telefonon az Aktívnak annak kapcsán, hogy mit keresett Bicskén, ahol most újabb lopással gyanúsítják.

Gizi néni az elmúlt években számtalanszor szerepelt a bűnügyi hírekben. Eddig összesen több mint 15 évet ült börtönben. Négy évvel ezelőtt, mikor szabadlábra helyezték őt, azt mondta, nyugodt életet szeretne, és visszavonult. Ám azóta többször is gyanúba keveredett, de eddig megúszta pénzbüntetéssel. Gizi néni nem érti, hogy miért nem hagyja őt békén a rendőrség, hiszen orvosilag bizonyított, hogy kleptomániás. Azt mondja, egy gyerekkori baleset szövődménye, hogy néha nem tudja kontrollálni cselekedeteit.

A nagymama tagadja, hogy ő lopott volna Bicskén, de a rendőrök megtalálták a tizenötezer forintot egy kukában a vasútállomáson. Az idős asszony állítása szerint találta a pénzt.

Gizi néni mindemellett teljesen átlagos életet él, sakkozni jár egy nyugdíjas klubba, szeret kötögetni és megtanította imádkozni az unokáit, de tisztában van vele, hogy az egész világ megismerte a nevét.

A Mokkában Végh József kriminálpszichológus azt mondta: Repülős Gizinek két arca van, az egyik nesztelen, a másik viszont arra vágyik, hogy híres legyen, akár egy színésznő.

AJÁNLOTT LINKEK:

“Lopkodni lopkodtam mindig” – Repülős Gizi hírnévre vágyik? (TV2.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik