Szórakozás

VV Laci is idő előtt távozik a Villából?

Ha nem gyógyul meg rövid időn belül, nem folytathatja tovább a játékot.

Mint arról korábban beszámoltunk, kiújult a ValóVilág Dokijának gerincsérve, és állapota olyan súlyosnak tűnt, hogy a műsor készítői jobbnak látták, ha orvoshoz viszik a gyengélkedő játékost. A nehézkesen járó biztonsági szakember még aznap visszatérhetett a villába, az orvosok megnyugtatták, nem kell megműteni a sérvét.

Az [origo] információi szerint az operációra azért nem került sor, mert Laci inkább az infúziós kezelés mellett döntött. A valóságshow-hőst így minden reggel kórházba viszik, ahol összesen öt kezelésen kell részt vennie. Amennyiben nem javul az állapota, abba kell hagynia a versenyt.

Rubin Kristóf producer a hírportál kérdésére elmondta, előfordulhat, hogy olyan orvosi szakvélemény születik, amely szerint képtelen részt venni a villa életében, a programokban, és ekkor – bármennyire is maradna – a műsor szerkesztői kizárják a versenyből. Hozzátette: egy játékos sem szenvedhet maradandó károsodást egy tévéshow miatt.

Nem a kommandós lenne az első, aki párbaj nélkül távozna a valóságshow negyedik szériájából. VV Zsuzsit korábban azért zárták ki a versenyből, mert fizikai erőszakot követett el Olivérrel szemben, amikor gyümölcsöket vágott hozzá, majd neki is rontott a Vagánynak. VV Gina pedig férje, Kristóf kiesése után döntött úgy, hogy kívül tágasabb. Nemrég pedig Szandikát fenyegették meg a valóságshow készítői, hogy ha nem veszi ki részét aktívabban a villa életéből, akkor a továbbiakban csak a televíziók képernyőjén láthatja viszont lakótársait.

AJÁNLOTT LINKEK:

VV4: Ha nem gyógyul gyorsan Laci, nem maradhat játékban ([origo])

Ajánlott videó

Olvasói sztorik