Szórakozás

VV Évának üzent a szerelme

A férfi egy szívhez szóló videoüzenetet küldött a születésnapos Törtetőnek.

Nyomozással indult a kedd esti összefoglaló: a villalakók pénteken egy partival, silent discóval ünnepelték meg az iskolahét lezárását. Túlzott jókedvükben azonban tettek egy-két dolgot, ami ellentétes a Villa szabályzatával. Többek között betörték a riportszoba ajtaját, követelőztek, agresszívek voltak és sugdolóztak. Az ötletgazdák felkutatására és a büntetések kiszabására a balhéból kimaradó Lacit jelölték ki, aki természetesen lelkesen vetette bele magát a testhezálló feladatba.

A folytatásban a születésnapos Éva lett a főszereplő: egész nap izgatott volt és barátságos, ami kifejezetten jól állt neki. Mosolyogva bontogatta ajándékait, örült mindennek, de a legjobban szerelme videoüzenete dobta fel a hangulatát. A romantikus vallomás Szandikára is hatással volt, és békülő szívet adott a Villa Vagányának, Olivérnek, aki ettől teljesen elérzékenyült.

Sajnos a pozitív hangulat nem ragadt át mindenkire, Gombi például kifejezetten morcos volt egész nap. A Szépfiú ismét padlóra került, és kijelentette, már a saját szerettei sem tudnának segíteni búskomor hangulatán. Nem akar beszélni a testvérével, sőt látni sem akarja. Úgy érzi, végleg elfogyott az ereje, és nem tudja, meddig bírja még.

Természetesen foglalkoztatja a villalakókat a szerdai kihívás is. Egyelőre nem lehet tudni, hogy Olivér valóban tartja-e a szavát, és Bécivel méri-e össze erejét a párbajon, vagy korábbi kijelentése pusztán csak taktikai lépés volt.

Az összefoglalót egy igazán izgalmas játékkal zárták a valóságshow-hősök: a Villában újra két csoportra váltak a játékosok. Öten gyerekek, öten pedig szülők lettek. Minden gyerek az “apjával” vagy az “anyjával” alkotott párost. Éva kemény anyának bizonyult, Alekosz, Olivér és Béci viszont odaadó és figyelmes szülőnek. Laci és Gombi nem vett részt a játékban.

AJÁNLOTT LINKEK:

NYOMOZÁS ÉS SZÜLETÉSNAPI BULI A VILLÁBAN! (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik