Szórakozás

Szandikát Sándor mentette meg a kizárástól

A Plasztik cica már a ruháit pakolta és társaitól búcsúzott zokogva, mikor váratlanul megérkezett a régi jó barát.

A szőke kebelcsodát már korábban is megfenyegette az RTL Klub, hogy ha rövid időn belül nem változtat a magatartásán, akkor csomagolhat, és a továbbiakban a televízió képernyőjén láthatja viszont villatársait.

Szandika ugyanis az utóbbi napokban folyamatosan megsértette a Villa szabályzatát, nem vett részt a közös feladatokban, vagy ha igen, előtte órákat kellett kérlelniük a játékosoknak. Pénteken ráadásul úgy döntött, hogy ellógja az utolsó tanítási napot, és nem jelenik meg az órákon.

A csatorna megelégelte a Plasztik cica viselkedését és úgy határozott, kizárja a szőkeséget a játékból, amit levélben közöltek is vele. Szandika barátja, Sanyi azonban arra kérte a valóságshow készítőit, hadd menjen be a luxusbörtönbe, hogy jobb belátásra bírja a lányt, mielőtt még a csatorna meghozná a végső döntést. A férfi mentőakciója sikeresnek bizonyult, ugyanis Szandika csütörtökön az esti összefoglaló után, élő adásban megígérte Stohl Andrásnak, hogy változtat a magatartásán és a továbbiakban minden feladatból kiveszi a részét. Az RTL Klub ezért végül megkegyelmezett, és adott egy utolsó esélyt a kebelcsodának.


Ajánlott videó

Olvasói sztorik