Szórakozás

Lohan ékszerésze nem szereti, ha hülyének nézik

A Kamofie & Company ékszerésze szerint senki sem adta kölcsön a nyakláncot a színésznőnek – ő csak lelépett vele, most meg elvárja, hogy mindenki tartsa a száját.

A TMZ-nek nyilatkozó ékszerész részletesen ecsetelte, hogy egy-egy értékesebb darab kölcsönzése során milyen procedúrán kell a klienseknek átesniük – tehát Lohan állítása, hogy egyszerűen hagyták kisétálni a boltból a 2500 dolláros nyaklánccal, teljes képtelenség. A cég tulajdonosa azt is aláhúzta, hogy csak a legritkább esetekben üzletelnek szemtől-szembe a hírességekkel, hiszen általában egy stylist vagy egy asszisztens kéri ki a kiválasztott darabokat – és természetesen nekik is keresztül kell esniük a hosszadalmas papírmunkán.

A cég nyilatkozatára válaszul Lohan kijelentett, őt semmilyen aláírandó papírral nem keresték meg, amíg a boltban tartózkodott, ellenben nem is írt volna alá semmit, mivel „nem ő szokta az ilyesmit intézni”.

Közben nyilvánosságra került az ügyészség döntése is, miszerint nagy értékű lopás elkövetésének gyanújával vádat emelnek a rehabról frissen szabadult sztár ellen. Mivel Lohan próbaideje csak augusztusban jár le, amint letartóztatják, automatikusan visszakerül a börtönbe a próbaidő feltételeinek megszegése miatt – ezen felül, ha az ügyben bűnösnek találják, akár 3 évre is leültethetik.

AJÁNLOTT LINKEK:

Szinte biztos, hogy Lohan visszamegy a börtönbe – angolul (hollywoodlife.com)
Az ékszerész válaszol Lohan vádjaira – angolul (The Hollywood Gossip)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik