Szórakozás

Lindsay Lohant ékszerlopással vádolják

Az állítólag jó útra tért színésznő ismét bajba került – lehet, hogy visszakerül a börtönbe.

Ezúttal egy Los Angeles-i ékszerész vádolta meg a hölgyet, hogy eltulajdonított üzletéből egy 2,500 dollár értékű nyakláncot. A férfi először csak azt vette észre, hogy a nyakláncnak nyoma veszett, csak a biztonsági kamerák felvételének visszanézése után terelődött a gyanú a rehabról frissen szabadult celebre – ő volt ugyanis az utolsó, aki felpróbálta a nyakláncot.

Az ügyet tovább bonyolítja, hogy Lohanről időközben előkerült egy fénykép, amin éppen a kérdéses nyakláncot viseli – az üzleten kívül, a nyílt utcán, miközben nem vásárolta meg az ékszert.

A színésznő állítja, hogy csak kölcsönvette a nyakláncot, és természetesen előtte engedélyt kért az ékszerésztől, aki beleegyezett. Lohan jogi képviselői a felszólítás után természetesen visszaszolgáltatták az egyedi ékszert, még azelőtt, hogy a rendőrök a frissen kiadott házkutatási paranccsal a kezükben feltúrták volna a színésznő otthonát.

Lohant nem először vádolják ékszerlopással: egy Beverly Hills-i ékszerész egyszer azt állította, hogy a színésznő „elfelejtett” visszaszolgáltatni neki egy kétmillió dolláros nyakláncot, amit egy rendezvényre kapott kölcsön még korábban. Egy másik elhíresült esetben egy „ismeretlen tettes” tett zsebre számos ékkövet Lohan egyik londoni fotózásán, még 2009-ben. Ez utóbbi ügyben a hatóságok ugyan nem, csak a bulvárlapok tekintették gyanúsítottnak a színésznőt.

A mostani eset kapcsán a kerületi ügyészség még nem döntötte el, hogy vádat kívánnak-e emelni Lohan ellen – a nyomozás még mindig folyamatban van, akárcsak Lohan próbaideje, így ha mégis vádemeléssel végződik a dolog, a fiatal színésznő azonnal visszakerülhet a rácsok mögé.

AJÁNLOTT LINKEK:

Lindsay Lohant lopással vádolják, miután lefotózták az eltűnt nyaklánccal – angolul (HolyMoly.com)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik