Szórakozás

Harry herceg a csomagtartóba dugta volt kedvesét

A nyilvánosság kerülése végett autója csomagtartójában távozott Harry herceg egy londoni klubból, egykori - és talán újbóli - barátnője, Chelsy Davy társaságában.

Az idén 27 éves Harry, Károly brit trónörökös és a néhai Diana hercegnő másodszülött fia, a brit trón harmadik számú várományosa és a 26 éves Chelsy, a modellalkatú, Zimbabwében született szőke dél-afrikai szépség hat évig ápolta meglehetősen viharos, szakításokkal és könnyes újbóli egymásra találásokkal tarkított románcát. A kapcsolat tavaly végül teljesen kifulladt, és Chelsy vissza is költözött szüleihez Dél-Afrikába.

A brit bulvársajtó legnagyobb örömére azonban mind egyértelműbb jelek utalnak arra, hogy Harry és Chelsy talán ismét összejön. Ennek legutóbbi árulkodó, bár kissé bizarr jeléről a The Sun – a legnagyobb példányszámú brit bulvárlap – számolt be hétfőn.

Az újság bennfentes forrásai szerint a herceg és Chelsy eltöltött egy titkos, romantikus estét London egyik diszkrét, exkluzív, csak tagok által látogatható klubjában, a Chelsea kerületben működő Beaufort House-ban, majd egy mellékkijáraton át távoztak.

Itt már várta őket egy sofőr vezette Jaguar, amelynek csomagtartójába – szemtanúk beszámolói szerint – Harry először Chelsyt segítette be előzékenyen, majd maga is bemászott, ezután egy kísérő rájuk csapta a csomagtartó tetejét.

A The Sun forrásai szerint a pár “nem tűnt túl ittasnak”, és úgy másztak be a csomagtartóba, mintha “ez lenne a legtermészetesebb dolog a világon”.

A jelenetet biztonsági emberek igyekeztek takarni a nyilvánosság elől, ám úgy tűnik, nem sok sikerrel.

A románc újjáéledésének már korábban is voltak sokatmondó jelei. Harry például karácsonyra ezer font (320 ezer forint) értékű karkötővel lepte meg egykori/újbóli kedvesét, és kijárta azt is, hogy Chelsyt hívják meg bátyja, Vilmos trónörökös áprilisi esküvőjére. Harry – aki testvére tanúja lesz – állítólag személyesen kérte meg Vilmost, hogy vegyék fel Chelsyt a hivatalos vendéglistára. Vilmos mindig is kedvelte Chelsyt, és brit sajtóértesülések szerint sem neki, sem menyasszonyának, Kate Middletonnak nem volt semmi kifogása az ellen, hogy Harry barátnője jelen legyen a londoni Westminster apátságban április 29-én esedékes menyegzőn.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik