Szórakozás

Damu Roland kiteregeti a szennyest

A nemi erőszakkal megvádolt színész könyvet ír, és lerántja a leplet azokról, akik a sárba tiporták.

A Csillagvirág Klinika egykori sztárja hamarosan egy nyolc fejezetből álló könyvet dob piacra, melyben őszintén ír gyerekkoráról és az utóbbi hónapok botrányairól. Azt ígéri, lerántja a leplet azokról, akik rossz hírbe keverték és nyilvánosan megalázták, így többek között részletesen ír majd kokainozó és örömlányokhoz járó újságírókról is – nyilatkozta a Tabu Tv-nek Damu Roland.

A színész állítása szerint nem bosszúvágy vezérli, teljesen legálisan szeretni elintézni az ügyet az állítólagos rosszakaróival, sőt pontosan tudja, hogy ki áll az egész lejárató kampány hátterében.

Damu felháborítónak tartja, hogy a mai világban már bárki beperelhet bárkit név nélkül, és hogy az ártalmatlanság vélelmét sokan még hírből sem ismerik – utalt egykori munkaadóira Várnagy Előd egykori megformálója. Hozzátette: hamarosan a bíróságon védi meg igazát, és munkajogi pert indít a TV2 ellen.

A botrány óta munkáinak kilencven százalékát elveszítő sorozatsztár elárulta, már most kétszer annyi az érdeklődő a könyv iránt, mint amennyit a nyomtatással foglalkozó cég ki akart adni. A színész mindenképp meg szerette volna köszönni a videón keresztül azoknak az embereknek a támogatását, akik az utcán kezet szorítanak vele, és mindenben támogatják őt.

Damu Rolandot november 18-án vette őrizetbe a rendőrség erőszakos közösülés gyanúja miatt, majd két nappal később a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte. A Fővárosi Bíróság november 29-én másodfokon megállapította, hogy sem a szökés, elrejtőzés, sem az összebeszélés veszélye nem áll fenn, ezért szabadlábra helyezték.

AJÁNLOTT LINKEK:

Exkluzív riport! Damu Roland végre elmondja az igazságot (Tabu Tv)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik