Szórakozás

Damu Roland pert indít a TV2 ellen

A nemi erőszakkal megvádolt színész csak akkor térne vissza korábbi szerepéhez, ha a csatorna térden állva könyörögne neki.

A Jóban Rosszban egykori sztárja azt állítja, a botrány ellenére nem fordultak el tőle a nézők, és a magánéletében is csupa pozitív visszajelzést kap az emberektől. Az interneten közzétett szavazások ennek ellenére nem erről árulkodnak, a színész szerint azonban ennek csupán az az oka, hogy a TV2 „rátette a kezét az egész ügyre”.

A Napi Ásznak elárulta, véleménye szerint a csatorna mindent elkövet, hogy ne tűnjön úgy, mintha a közönség visszakövetelné őt a sorozatba, hiszen az nem szolgálná a TV2 érdekeit. Damu ezenkívül azt is nehezményezi, hogy munkaviszonyának megszűnéséről az előzetesben értesült, felmondólevelét ugyanis a lakására küldték ki, és még azelőtt kirúgták, hogy kiderült volna, bűnös vagy ártatlan.

Az egykori sorozatsztár olyannyira nincs megelégedve a TV2 magatartásával, hogy kiadni készülő könyvében kiteregeti a csatorna szennyesét, és amint lezárulnak a tárgyalások, ügyvédei pert indítanak egykori kenyéradói ellen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik