Szórakozás

Fodrászok és manikűrösök járnak be a villalakókhoz

A valóságshow-hősök külsejéről profi stáb gondoskodik.

Szandikának egyik napról a másikra melírcsíkok kerültek a hajába, Anikó hegyesre reszelt műkörmökkel sétál fel-alá a luxusbörtönben, míg Alekosz „napsütötte” bőrszínét még a legfanatikusabb szoláriumrajongók is megirigyelnék.

A villalakók rejtélyes külső változásokon mennek keresztül, amiről a nézők szinte semmit nem tudnak. A hétköznap esti összefoglalókból ezek a jelenetek valamiért kimaradnak, és a televíziók képernyője előtt ülők már csak azzal szembesülnek, kedvenceik hirtelen hogy kikupálódtak.

A Velvet utánajárt a különös „átváltozásoknak”, és kiderült, a játékosokat kamerán kívül tuningolják. A portál megkeresésére Dobsi Adrienn, a ValóVilág sajtósa elárulta, amikor a valóságshow-hősök egyik csoportja lovardába ment, a Villában maradókat meglátogatták a produkció fodrászai és manikűrösei. A hajszobrászok a nappaliban felfrissítették a versenyzők külsejét, és Gigit kivéve mindenki kapott műkörmöket.

Arra kérdésre, hogy ezek a jelenetek miért nem kerülnek bele az összefoglalókba, a szóvivő csupán annyit válaszolt, hogy mindig a szerkesztők döntésén múlik, mit kívánnak megmutatni a nézőknek, de hangsúlyozta: akik bemennek a luxusbörtönbe, alig beszélhetnek a villalakókkal.

Az is kiderült, a játékosok kérhetnek barnító krémet is, ráadásul, aki párbajozik, még púdert is kap.

AJÁNLOTT LINKEK:

VV Anikóék vadiúj műkörmöket kaptak (Velvet)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik